Volg mij  twitter-16x16  linkedin-16x16  facebook-16x16

Locaties en kosten

Locaties en kosten

Waar

De bijeenkomsten vinden bij voorkeur op neutraal terrein plaats.
Daarvoor heeft Anders Opgelost de beschikking over rustige ruimtes in Lochem, Warnsveld, Deventer, Groenlo, Aalten, Doetinchem en Ulft. Wanneer er voorkeur is voor een andere ruimte of plaats kan dat ook. Is het vanwege werk, vrij nemen, afstand of om andere redenen lastig om bij elkaar te komen, dan is online mediation een goed alternatief.

Wanneer

Het tijdstip waarop de bijeenkomsten plaats vinden, wordt in overleg bepaald. Bij uitzondering kan ook ‘s avonds zijn wanneer dat beter uitkomt.

Wat kost het?

Over de kosten van mediation stemmen wij graag persoonlijk af. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk een forse tegemoetkoming in de kosten te krijgen vanuit de gefinancierde rechtsbijstand. Dan zijn de kosten voor bijvoorbeeld een scheiding van € 53 voor het hele traject tot en met de advocaatkosten. Vraag de mediator ernaar!
Een rechtsbijstandsverzekering? Dan is de kans aanwezig dat de verzekeraar (een deel van de) kosten van mediation vergoedt. Ook wanneer de verzekering de kosten vergoedt, blijft de keuze van de mediator vrij.
Bij online mediation heeft de mediator gemiddeld 20% minder tijd nodig, er hoeft geen ruimte geregeld en niet gereisd te worden, wat leidt tot lagere kosten. Ook de doorlooptijd is gemiddeld korter dan bij traditionele mediation waarbij de clienten met elkaar en de mediator om tafel zitten.

Anders opgelost, een ándere aanpak van problemen.

MfN registermediator