Volg mij  twitter-16x16  linkedin-16x16  facebook-16x16

Kennismaking

In de strijd om de waarheid is strijd vaak de enige waarheid (Tagore).

Kennismaking

Mijn naam is Diny Veldhuisen, ik woon in het mooie Gelderse Laren, gemeente Lochem. Ik heb Anders Opgelost in 2001 opgericht. Diny_Veldhuisen_portretVanuit Anders Opgelost werk ik als mediator. Zowel arbeidsmediation als echtscheidings- en omgangsmediation zijn mijn boeiende werkterrein.

In 1998 volgde ik een mediatoropleiding, gevolgd door vele trainingen onder meer om mijn kennis op het gebied van arbeidsmediation en echtscheidings- en omgangsmediation te verdiepen. Sinds 2003 ben ik NMI gecertificeerd mediator, welke benaming inmiddels is gewijzigd in MfN registermediator. In 2010 heb ik dit uitgebreid met online mediation. In 2012/20I3 ben ik opgeleid tot Stiefplan-coach en eind 2013 tot KIES-omgangsbegeleider. Inmiddels heb ik veel mediations begeleid tot een voor partijen bevredigende oplossing.

Diny_Veldhuisen_in_gesprekAls mens- en oplossingsgerichte generalist is mijn drijfveer mensen te helpen oplossingen voor hun meningsverschillen te vinden. Ik ben tevreden als zij hun blik weer op de toekomst kunnen richten. Ik kan goed luisteren, analyseren en meedenken. Ik ben betrouwbaar, dat wil zeggen dat ik doe wat ik beloof en wat mij verteld wordt, vertel ik niet verder. Ik weet hoeveel energie een conflict kost. Deze energie kan constructief ingezet worden om samen tot een oplossing te komen. Mijn motto is dat direct betrokkenen zelf – met enige hulp – heel goed in staat zijn hun kwesties op te lossen.

Op de eindevaluatieformulieren geven mijn clienten mij vaak een 8 of hoger. Daar ben ik heel trots op!

 

Dit kantoor heeft High Trust Eigenaar van Mediation Groep Oost-Nederland

Nederlandse Mediators Vereniging

Vereniging Online Mediators Certified Juripax Online Mediator
Vereniging Familie Mediators Vereniging Arbeidsmediators Nederland  
     

 

Anders Opgelost, een àndere oplossing voor problemen.

MfN registermediator